Un any més les seccions de petits, mitjans i grans vam assistir a la Festa dels Esplais que es va celebrar a l'escola de les salesianes de Sant Andreu. A la festa ens va visitar Don Bosco que venia a jugar amb tots els infants.

 Però quina va se la seva sorpresa? Els nens i nenes preferien els jocs electrònics que els jocs tradicionals. Al saber això, Don Bosco va marxar molt trits perquè ningú volia jugar amb ell. En adonar-nos-en, tots vam decidir participar en una gran gimcana per demostrar que tots els valors que Don Bosco ens va transmetre segueixen vius. Acabat el matí, cada grup havia aconseguit un regal per a fer-li a Don Bosco. Quins eren aquest regals? Eren els valors, que durant 200 anys, ens ha anat donant. Amb tot això, vam arribar a l'hora de dinar, on els infants van gaudir d'una estona lliure fins a l'activitat de tarda on vam gaudir del grup d'animació Toni Tino que ens van ambientar la tarda. Per concloure la festa vam participar d'una petita celebració i abans de tornar cap a casa, vam poder gaudir d’un gran berenar conjunt.

Mentrestant, els adolescents i joves tenien tota l’escola per a ells i van aprofitar per preparar un gran espectacle amb unes convidades molt especials, unes SUPER STARS que els van animar a ser els protagonistes de la tarda. En molt poc temps van preparar una breus i esplèndides actuacions en grups reduïts i les van mostrar als altres. Van poder demostrar que son uns i unes grans artistes i es van guanyar un fabulós berenar com a recompensa de la bona feina feta!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.