Adolescents i Joves han tingut un cap de setmana intens. S'han desplaçatfins a Sant Vicenç per trobar-se amb tots els joves de la resta d’esplais de la federació Don Bosco de Catalunya percelebrar la GLOBAL PARTY.

El seu viatge ha començat amb un tour per varis països, on feien tot de jocs tradicionals i cooperaven per poder validar els seus passaports després de cada prova i aconseguien uns valors que es van poder situar sobre un mapamundi.

Acabada l’activitat del matí, van agafar forces a l'hora de dinar perquè a la tarda els esperava una gran caminada, el TORÍ-EXPRESS, fins l'ermita de Sant Antoni. L’excursió tenia com a marc principal veure diferents llocs del món on hi ha presència salesiana i què s’hi fa a cada indret a través d’unes proves. Al acabar l’excursió, de tornada a l’escola, cansats i cansades com estaven;  ja que el sol i la calor van pesar molt sobre els nois i noies, va haver una estona de dutxes que es va agrair molt. Un cop nets i fresquets, van sopar amb la novetat que es va fer al patí, sense taules, de manera que els nois i noies van sopar fent petits grupets i convivint amb tots els nous amics coneguts o retrobats.

Per anar acabant el dia, tot i dur una miqueta de retard sobre els horaris, van fer les bones nits, on van penjar unes fulles a un arbre dibuixat, on cadascú escrigué un somni i donava gràcies a Don Bosco. Acabat això, va arribar el que més esperaven: van ballar a la disco tot passant una estona distreta tots i totes junts. Totalment esgotats,  va arribar l'hora d'anar a dormir i, sabeu què? Els adolescents i joves van dormir en tendes de campanya!!

L'endemà al matí, amb molta mandra, es van llevar i van gaudir de l'esmorzar. I, amb molta tristesa, es van acomiadar de les noves amistats que van forjar durant el cap de setmana, esperant retrobar-se el proper any.

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.