Estem ja arribant a final de curs i l'esplai va acabant. Voleu saber que van fer els nens i nenes el passat dissabte?

Doncs, Petits i Mitjans ens vam unir per passar una tarda d'allò més divertida!!

Desprès de conéixer-nos una mica millor, ens vam posar en marxa i vam jugar a jocs com l'aranya peluda, la guineu cega, la bomba, a matar... Ens ho vam passar genial jugant tots junts!!

A Grans, vam fer una activitat al pati en la que havíem de respondre preguntes, a més d'aprendre què era una penyora. Quan fallaven la resposta en grup ,havien de pagar penyora i les properes fases de preguntes tenien alguna dificultat, com respondre al revés o ballar abans de respondre!

La tarda d'Adolescents va estar d'allò més refrescant! Vam començar amb un test d'intel·ligència en el que si erraven la resposta a les preguntes proposades, els queia un globus d'aigua al cap. L'emoció de l'aigua i dels globus va derivar en una gran batalla campal en la que vam acabar totes i tots xops de cap a peus. Quan ja no teniem més forces per continuar ens vam estirar a prendre el sol i, d'aquesta manera, ens vam eixugar per poder anar a berenar.

Finalment, Joves no vam fer una altra cosa que, sense cap mena de vergonya, vam realitzar una gimcana bruta, o més ben dit, molt i molt bruta!! Vam fer una sèrie de jocs, on separats per grups, havien de mossegar una poma plena de Nutella... Que golafres que arriben a a ser!! La segona prova va ser una guerra de petons, guanyava l'equip que mes petons donés al contrari. La prova més entretinguda, i no per això menys bruta, va ser una bateria de preguntes ràpides o per parelles, l'equip que encertava o en el seu defecte el que errava la resposta, rebia una bona empastifada d'espuma d'afaitar, per tota la cara. Per acabar, els jocs vam disputar una batalla de colors amb xeringues i aigua de colors. Acabat això, vam passar per les dutxes, ja que, no hi havia qui s'acostés a nosaltres.