El passat cap de setmana vam marxar de colònies i vam poder gaudir de dos dies plens de jocs, de companyonia, de riures i d’abraçades però, sobretot, plens d’espectacles. Des del primer moment fins l’últim les ganes de passar-ho bé regnaven a tots els que formem l’esplai, tants nois com monitors.

Com faríem a qualsevol viatge, vam quedar tots junts el dissabte a mig matí amb les motxilles i maletes per carregar els autocars i acomiadar-nos dels pares fins al dia següent. Entre tots vam omplir el trajecte d’alegria, de xerrades, confidències, crits i cançons fins que, finalment, vam arribar a la que seria la nostra llar aquell cap de setmana.

Quan vam arribar i vam agafar totes les nostres pertinences de l’autocar, vam poder veure Cal Mata i repartir les habitacions que tindríem durant dissabte i diumenge. Tots estàvem contents amb la casa, que ens permetia tant estar tranquils i calentets a l’interior quan volguéssim descansar com jugar, córrer i gaudir del pati i l’entorn en el que ens trobàvem.

Després de deixar les coses a les nostres habitacions i d’aclimatar-nos a la gran i bona companyia, vam tenir una estona de temps lliure per petar la xerrada, jugar amb els amics explorar una mica més la zona. I més tard, per fi, vam parar a dinar tots junts.

Però la major sorpresa va arribar després d’això, quan ens van venir a veure un grup un tant estrambòtic de personatges de televisió: un còmic, un ballarí, un càmera, un director, una persona d’atrezzo, un pintor, un periodista, una animadora i un cantant. Estaven parlant entre ells que volien fer un canal de televisió anomenat TV Chispy però que no tenien gent suficient per a realitzar-ho. No obstant, quan ens van veure a tots nosaltres... se’ls va ocórrer que podríem ajudar-los.

I oi tant que ho vam fer! Però no sense dificultats, ja que el director (que estava una mica reticent amb la idea) ens va fer passar per diverses proves per tal d’aconseguir els certificats necessaris per demostrar que teníem talent de sobres per aconseguir dur a terme el projecte de TV Chispy amb èxit.

Per grups formats entre totes les seccions vam anar superant tots els obstacles al llarg de tota la tarda (amb només un breu descans per berenar el clàssic pa amb xocolata que tant ens agrada) i vam aconseguir que el director hagués d’acceptar que estàvem perfectament preparats per participar a la TV Chispy. Això sí, sense haver-nos donat per vençuts amb les primeres dificultats i sense l’esforç de tots i cada un de nosaltres -independentment de la nostra edat- no haguéssim aconseguit ni la meitat dels certificats.

Per tant, satisfets de la feina ben fet d’aquella tarda vam anar tots a sopar, que ens ho mereixíem! I després d’atipar-nos de valent i estar tots ben satisfets, vam demostrar que ens encanta divertir-nos i que no ens fa por res, i menys la obscuritat de la nit, jugant als jocs de nit amb les nostres seccions.

El més petits vam participar en un programa musical per anar preparant-nos pel que ens esperava al dia següent. Vam estar cantant a ple pulmó i ballant amb molta gràcia fins que no vam poder més. Els mitjans, per altra banda, vam participar en un Grand Prix com el que s’emetia fa un temps. Vam aconseguir passar totes les proves del concurs i demostrar que teníem les capacitats necessàries per fer-ho. Per últim, grans, adolescents i joves ens vam unir per participar -per equips- en els nostres propis jocs de la fam. En acabar cadascuna de les seccions vam fer les bones nits tots junts i vam marxar a dormir.

Diumenge ens vam aixecar amb les mateixes ganes que el dia anterior, i després d’esmorzar vam fer les motxilles i recollir les habitacions abans que arribessin de nou els membres de l’equip de TV Chispy per demanar-nos l’últim favor: havíem d’ajudar-los a filmar els programes que s’havien d’emetre al canal. Ens vam dividir en 5 grups per poder dedicar-nos cadascun a un dels programes que necessitàvem: el “Passaparaula”, un programa de comèdia, un telenotícies, el “Tú sí que vales” i la teletienda.

Després d’haver presentat els programes davant de tothom i que el director donés el seu vistiplau de bona gana, vam dinar per recuperar forces i vam tenir una estona més de gaudir tots junts de temps lliure abans d’agafar totes les nostres coses i tornar cap a casa. Al camí de tornada, com passa amb totes les grans experiències, el vam passar amb la sensació de voler gaudir encara més però també d’haver-ho donat tot!

Últims Posts

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Castanyada i panellets 2017

El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.