Tots els anys per aquestes dates estem de celebració, i dissabte passat no va ser menys ja que havíem de celebrar tots plegats que s’aproximava el dia de Sant Joan Bosco!

Amb aquest motiu, vam convidar a tots els membres de l’Obra Salesiana de Sant i a tots aquells amics, amigues i familiar que volguessin participar en la gran festa de Don Bosco.

D’aquesta manera, tots junts vam organitzar i gaudir d’una tarda increïble coneixent una mica més a Don Bosco però sense deixar de jugar, riure i gaudir amb els amics i companys.

Per una banda, des dels més petits fins a tots els nens i nenes de Primària van gaudir d’una gimcana plena d’activitats interessants on van córrer, van cridar, van haver de confiar en els companys, van pintar i van poder despertar encara més la seva imaginació. Però, sobretot, van passar-s’ho bé tots junts, que era el que tocava! A més, al final de la gimcana van poder unir tot el que havien anat aconseguint al llarg de les diferents proves per reflexionar sobre una bonica frase que Don Bosco ens va regalar: “Mai deixem escapar l’ocasió que se’ns presenta per fer el bé”. I és que tots vam coincidir que fent el bé cap a tothom aconseguim fer feliços als altres i ser feliços nosaltres mateixos!

Per l’altra banda, els més grans van participar en un especial Room Scape pel dia del nostre fundador. Es van dividir en grups per tal de poder escapar de cadascuna de les sales. Van anar tots a una per poder solucionar les pistes que es trobaven i, encara que els va costar avançar en certs moments, tots van aconseguir sortir! Però igual que cada membre del grup va haver de col·laborar per poder arribar a fora de la sala on era, cada grups també va acabar sent imprescindible per a l’última prova. Un cop fora, van haver de compartir allò que cadascun dels grups havia aconseguit amb la resta per crear, entre tots, una gran mapa amb els llocs més importants de la vida de Don Bosco.

I per acabar d’arrodonir una tarda genial, vam acabar-la compartint una gran xocolatada amb tots els companys, monitors, pares i mares. De fet, podem assegurar que vam marxar tots amb un record molt dolç de la festa, i no només per la xocolata!Tots els anys per aquestes dates estem de celebració, i dissabte passat no va ser menys ja que havíem de celebrar tots plegats que s’aproximava el dia de Sant Joan Bosco! Amb aquest motiu, vam convidar a tots els membres de l’Obra Salesiana de Sant i a tots aquells amics, amigues i familiar que volguessin participar en la gran festa de Don Bosco.

Últims Posts

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Castanyada i panellets 2017

El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

Festa Inicial 2017/18

Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu. I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Alícia i el Petit Príncep - Cap setmana Pares i Mares 2017

Com no podia ser menys, el cap de setmana de colònies amb els pares i mares va ser ple de diversió, teatre, jocs, activitats, molts riures i, a més, moltes històries per explicar més endavant. Ja és tradició, vam arribar a l’esplai i un cop ja hi érem tots vam saludar-nos amb unes abraçades i somriures que ja deixaven veure el que viuríem aquells dos dies:

Carnestoltes Inside out 2017

L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.