El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

I és que la tarda va començar com cada dissabte: després d’uns moments d’acollida on tots ens preparàvem sense saber ben bé que ens esperaria la tarda vam poder parar-nos a pensar en tot i amb tots durant les bones tardes. Però aquell dia era una mica diferent: sí que sabíem més o menys el que hauríem de fer. Perquè les tradicions que van bé no tenen perquè canviar, i ja portem molts anys preparant castanyes i panellets en aquest dia tant especial!

Per tant, després d’aquests moments de disbauxa (però també de reflexió) amb tot l’Esplai vam anar amb les nostres respectives seccions amb les idees clares del que havíem de fer. Encara que sí que hi havia una novetat. Com que aquest any som molts els que ens trobem per gaudir de les tardes de dissabte necessitaríem més mans per fer panellets. I així ho vam fer: Adolescents es va afegir a Petits, Mitjans i Grans per fer panellets i aconseguir tenir-los a punt per l’hora de berenar, mentre que Joves va posar-se en marxa per coure les castanyes i preparar les paperines de castanyes amb les que tots volíem acompanyar els panellets.

I així es va fer: entre jocs, riures, xerrades, música i molt més, cada secció va aconseguir tenir-ho tot llest. No us imagineu la bona pinta que tenien les paperines i els panellets (d’ametlla, cirera i coco)! I llavors va arribar l’hora de berenar, on tots junts va gaudir dels resultat de l’esforç i el treball de la tarda mentre podíem xerrar amb companys i amics, nens i monitors, de tot el que volguéssim. 

Últims Posts

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Castanyada i panellets 2017

El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

Festa Inicial 2017/18

Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu. I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Alícia i el Petit Príncep - Cap setmana Pares i Mares 2017

Com no podia ser menys, el cap de setmana de colònies amb els pares i mares va ser ple de diversió, teatre, jocs, activitats, molts riures i, a més, moltes històries per explicar més endavant. Ja és tradició, vam arribar a l’esplai i un cop ja hi érem tots vam saludar-nos amb unes abraçades i somriures que ja deixaven veure el que viuríem aquells dos dies:

Carnestoltes Inside out 2017

L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.