Vacances, calor, viatges, aficions, festes... l’estiu sempre ens deixa amb bon sabor de boca, però amb ganes de més. I amb aquestes ganes de més, de molt més, vam arribar el dissabte a l’Esplai per començar l’any d’una manera inoblidable. Abans de començar amb la festa i la descoberta dels monitors de cadascuna de les seccions, vam tenir una estona per fer el que volguéssim. 

Retrobaments amb antics amics i companys, coneixença de cares noves amb les que compartiríem l’any, carreres, jocs, rialles, xerrades... Uns moments màgics que introduïen la gran festa que ens esperava.

Perquè, per si no ho havíem dit abans... la festa inicial es va convertir en una gran Festa Major per a l’Esplai! Amb la bona tarda ja vam començar a reflexionar com d’important era el primer dia tant pels que repeteixen experiència com pels que arriben nou. I és que a l’Arrels sempre intentem acollir a tothom i sentir-nos com a casa. Després d’això, ens vam dividir per famílies per gaudir dels jocs tradicionals de la Festa Major. Estàvem els García, els Fernández, els González, els Ferrer, els Pla, els Díaz, els Castelló i els López; però no sabríem dir qui s’ho va passar millor!

Durant tota la tarda, doncs, vam compartir moments de disbauxa i va deixar records que seran difícils d’oblidar. Abans de tots vam fer-nos les fotos i les targetes identificatives, que ens presentaran durant tot l’any, i vam pintar-nos la cara com més il·lusió ens feia. Després, ja amb ganes d’activar-nos, ens vam posar a córrer: vam passar des d’unes curses amb els peus lligats a un futbolín humà, sense deixar-nos enrere les curses amb xanques, unes boleres una mica diferents, els jocs de punteria i la parada al photocall per veure qui trobava la millor disfressa!

Anàvem veient com passava la tarda, i la intriga per saber qui serien els monitors de cada secció seguia creixent. Però tampoc va trigar gaire en arribar la descoberta: cada secció s’havia convertit en un membre concret de la nostra gran família. Uns eren les mascotes, uns altres els nadons, també teníem els avis... I quina il·lusió ens va fer saber amb qui compartiríem aquest curs!

Després de tota la disbauxa de la tarda, ens havíem guanyat un descans. Així, després de compartir una estona amb la nostra secció, i fer les presentacions que calguessin, vam compartir un pica-pica tots junts.

 
 

Últims Posts

Festa Inici de curs 2019-20

Vacances, calor, viatges, aficions, festes... l’estiu sempre ens deixa amb bon sabor de boca, però amb ganes de més. I amb aquestes ganes de més, de molt més, vam arribar el dissabte a l’Esplai per començar l’any d’una manera inoblidable. Abans de començar amb la festa i la descoberta dels monitors de cadascuna de les seccions, vam tenir una estona per fer el que volguéssim. 

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco?