Els infants i joves de l'Esplai Arrels van aprofitar la tarda d'ahir per a celebrar un moment de l'any molt important per a nosaltres, la Pasqua.

Des del començament de l'activitat ens vam organitzar d'una manera diferent a l'habitual.

Cadascú tenia un paper durant la tarda, alguns eren els padrins i altres els fillols. Aixi doncs, per parelles padrí-fillol van anar fent les activitats que havíem preparat entre les que hi havia: buscar ous de Pasqua, un circuit d'obstacles, muntar una mona...

 

Vam ser molts més participants als que esperàvem, però com diem sempre: quans més serem més riurem! I així va ser, al final de l'activitat vam organitzar un joc del mocador gegant on tots els nens de l'esplai van participar!

Per finalitzar amb la tarda d'activitat, els padrins van regalar simbòlicament la mona al seu fillol i van compartir la mona per a berenar.

Entre donuts, plomes, pollets i ous vam passar una tarda d'allò més divertida! Us dessitgem molt bona Setmana Santa i que gaudiu de temps amb les vostres famílies i amics.

 

També volem donar la benvinguda a les noves incorporacions que hem anat tenint durant el segon trimestre, nous nens i nenes que ens acompanyaran cada dissabte en una nova aventura!

 

Ens veiem el dia 11 d'Abril per a encetar un nou trimestre a l'Esplai Arrels, una forta abraçada!