Qui som?

Som un centre d’educació en el temps de lleure infantil i juvenil inspirat en l’Espiritualitat Juvenil Salesiana i sense ànim de lucre.

Eduquem en el lleure basant-nos en el sistema preventiu de Don Bosco

Què fem i per què?

Les activitats que fem al centre són concretes per cada grup d’edat diferent, per aquesta raó tenim 5 seccions d’edat (Petits, Mitjans, Joves, Grans i Adolescents).

Fem tallers, jocs, activitats d’esport, gimcanes i sortides (entre altres activitats), per tal d’oferir una alternativa als infants i joves i així puguin conèixer nois i noies de la seva edat, fer activitats noves i que no estiguin tot el dia al carrer o davant del televisor…

A part de les activitats que l’esplai duu a terme pels infants i joves els dissabtes, també obrim les portes al barri en dates assenyalades com són: Castanyada, Don Bosco, Carnestoltes, Pasqua,…. A més, durant els mesos d’estiu, fem colònies per l’Esplai i acampada per l’Espai Jove.

març, 2024

Seccions de l’Esplai

P5, 1r, 2n

petits@esplaiarrels.org

3r i 4rt

mitjans@esplaiarrels.org

5è i 6è

grans@esplaiarrels.org

1r i 2n ESO

adolescents@esplaiarrels.org

3r i 4rt ESO

joves@esplaiarrels.org

Contacta’ns

Tens algun dubte? Vols inscriure al teu infant a l’esplai? Contacte amb nosaltres emplenant el següent formulari i et contestarem al més aviat possible.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Contacte

C\ Salvador Allende, 6

Sant Boi de Llobregat

esplai@esplaiarrels.org

936 543 007