Avui el nostre amic Adam ens ha tornat a escriure, com ja ens va dir a la primera carta es va perdre i no trobava cap dels seus amics. Ara ens ha dit que li ajudem a trobar a la seva amiga fly, desprès de jugar a diferents jocs hem trobat la pista que ens indicava on estava la papallona!!! També hem fet un super caçapapallones.

Llegeix més: Trobem la papallona Fly

Avui ha estat un dia ple de sorpreses. Quan ens hem reunit tots els petits hem trobat un globus que portava lligat un missatge!!

Llegeix més: Ajudem al Follet

Avui, petits ha començat amb el joc del "pistoler" per poder recordar els noms de tots i conèixer-nos millor. Després, han jugat a diversos jocs: pica-paret, futbol xinés, recollir el pati i passar el missatge; per poder entendre les normes de secció. 

Llegeix més: Petits comença a fer esplai

Dissabte 8 de febrer, els nens i nenes de petits van fer manualitats i jocs relacionats amb la pel·lícula de "Cars". Van fer el seu propi volant, van fer curses de cotxes i finalment van trobar al Rayo McQueen.

 

Els nens i nens de Petits es van endinsar en el fantàstic món d'en Doraemon!! 

Primerament vàrem fer les nostres Butxaques Màgiques, on mitjançant diferents jocs trobàvem aquelles coses que ens fan feliços com la Família, els Amics i els Animals. Un cop les trobaven, cadascú dibuixava la seva família, amics i els animals dins de la seva Butxaca Màgica. Finalment vam trobar al Doraemon i el van enganxar al nostre plafó!

 

 

 

Últims Posts

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Castanyada i panellets 2017

El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

Festa Inicial 2017/18

Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu. I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Alícia i el Petit Príncep - Cap setmana Pares i Mares 2017

Com no podia ser menys, el cap de setmana de colònies amb els pares i mares va ser ple de diversió, teatre, jocs, activitats, molts riures i, a més, moltes històries per explicar més endavant. Ja és tradició, vam arribar a l’esplai i un cop ja hi érem tots vam saludar-nos amb unes abraçades i somriures que ja deixaven veure el que viuríem aquells dos dies:

Carnestoltes Inside out 2017

L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.