Estem ja arribant a final de curs i l'esplai va acabant. Voleu saber que van fer els nens i nenes el passat dissabte?

Doncs, Petits i Mitjans ens vam unir per passar una tarda d'allò més divertida!!

Desprès de conéixer-nos una mica millor, ens vam posar en marxa i vam jugar a jocs com l'aranya peluda, la guineu cega, la bomba, a matar... Ens ho vam passar genial jugant tots junts!!

A Grans, vam fer una activitat al pati en la que havíem de respondre preguntes, a més d'aprendre què era una penyora. Quan fallaven la resposta en grup ,havien de pagar penyora i les properes fases de preguntes tenien alguna dificultat, com respondre al revés o ballar abans de respondre!

La tarda d'Adolescents va estar d'allò més refrescant! Vam començar amb un test d'intel·ligència en el que si erraven la resposta a les preguntes proposades, els queia un globus d'aigua al cap. L'emoció de l'aigua i dels globus va derivar en una gran batalla campal en la que vam acabar totes i tots xops de cap a peus. Quan ja no teniem més forces per continuar ens vam estirar a prendre el sol i, d'aquesta manera, ens vam eixugar per poder anar a berenar.

Finalment, Joves no vam fer una altra cosa que, sense cap mena de vergonya, vam realitzar una gimcana bruta, o més ben dit, molt i molt bruta!! Vam fer una sèrie de jocs, on separats per grups, havien de mossegar una poma plena de Nutella... Que golafres que arriben a a ser!! La segona prova va ser una guerra de petons, guanyava l'equip que mes petons donés al contrari. La prova més entretinguda, i no per això menys bruta, va ser una bateria de preguntes ràpides o per parelles, l'equip que encertava o en el seu defecte el que errava la resposta, rebia una bona empastifada d'espuma d'afaitar, per tota la cara. Per acabar, els jocs vam disputar una batalla de colors amb xeringues i aigua de colors. Acabat això, vam passar per les dutxes, ja que, no hi havia qui s'acostés a nosaltres.

 
 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.