Podríem estar tristos, però tot al contrari. Hem acabat un altre curs d'esplai en el que hem compartit molts somriures, jocs, colònies, etc. tots plegats, els nens i nenes, pares i mares i monitors i monitores.

Els mes matiners per a aquest últim dia van ser Adolescents i Joves que de bon matí van marxar a la platja!! Tot i que el dia s'aixecava amb molt mala cara, vam poder gaudir d'un matí de platja ben bo. Un cop vam arribar a la platja, ens vam ficar a l'aigua i no vam sortir durant una bona estona. Vam estar jugant amb les onades o relaxats a la vora de la platja. Després del bany, vam esmorzar, i de forma lliure, uns quants que vam jugar a cartes, altres que prenien el poc sol que hi havia i els més creatius, jugaven amb la sorra. Acabat el matí, vam tornar cap a l'esplai.

Petits, Mitjans i Grans van fer una súper gimcana per acabar ven bruts!! Així doncs, els nens i nenes van anar passant per proves com la pista americana, pintar amb el cos, lliscar pel fang, respondre preguntes abans d'embrutar-se amb pintura... Al final del matí, estavem tant bruts, que vam passar per sota la manguera i així netejar-nos i estar ben fresquets!!

Ja cap al migdia, esperàvem amb moltes ganes a les famílies per fer tots junts un dinar de germanor a l'esplai!! A més, teníem preparat un gran concurs de postres, amb premis i tot, pels més creatius!! 

Finalment, després de decidir els guanyadors i llepar-nos els dits amb les postres, vam acabar la festa final i ens vam acomiadar fins el curs que ve.

L'equip de monitors i monitores de l'Esplai Arrels us desitgem MOLT BON ESTIU!! Ens tornem a veure el curs que ve!!

PD: Esperem que us emporteu al Chispy aquestes vacances!! Esperem les vostres fotos!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.