El passat dissabte 10 d'octubre va ser la primera tarda del curs per seccions. Voleu saber com va anar???

Doncs, el segon dia d'esplai,el Petits, que som uns grans artistes, vam poder fer uns súper dibuixos de la nostra família i ensenyar-la a tots els nostres companys i companyes de secció. Després, vam sortir al pati, per moure'ns una mica i conèixer-nos una millor entre tots i totes. Va estar una gran tarda, plena de petits somriures i grans curses, que de segur repetirem!

Adolescents vam jugar, a la vegada que ens vam poder conèixer més i millor. A través de jocs de coneixença, vam descobrir els hobbies dels companys i algunes de les seves millors històries. També, vam aprofitar per presentar el lema que ens acompanyarà durant tot el curs: "El sisè sentit" i la capsa màgica que cada setmana ens portarà una sorpresa diferent!

Els Mitjans van fer un recordatori de les normes de l'Esplai, com escoltar-nos, respectar a tothom, DIVERTIR-NOS... i com hi ha molts nens i nenes nous, vam fer un munt de jocs per conèixer-nos una miqueta com el pistoler, la figa i molts més! Ja teníem ganes de començar!!

Joves també vam estar fent jocs per anar coneixent-nos, per perdre la vergonya i començar a cohesionar el grup!! Després d'estar fent el ximple i amb un ambient prou càlid, vam estar parlant de què espera joves d'aquest curs i de què farem!!

Per últim, Grans va rebre l'encàrrec de fer una volta al món durant aquest curs!! Després de fer el nostre passaport i les maletes, vam acordar entre tots les normes del curs. Fins i tot, ens va quedar una mica de temps per jugar i còrrer una mica pel pati!!

 

Ja tenim ganes d'una altra tarda d'Esplai!! Fins la propera!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.