Aquest dissabte, la secció de petits vam passar una tarda una mica esbojarrada. Vam començar imitant el que feien els companys, tot copiant la manera de caminar, córrer o saltar.

Quan ja vam estar una mica cansats de recórrer el pati amunt i avall, vam entrar a la sala i vam acordar quines coses podem o no fer a l’esplai. Després, vam poder gaudir d’una bona estona de danses i balls.

La secció de mitjans vam començat un concurs que finalitzarà l'últim dia d'esplai: "L'Arrel de la Sort". És un joc on fem girar una ruleta i a cada casella hi ha una activitat diferent; l'altre dia vam caure a la casella de jocs de pati, i vam jugar a matar, a les gerres i al joc d'en Mikel i ens ho vam passar genial!

Els grans, vam fer el nostre primer aterratge a la bella França. Vam desembarcar a sobre d'un increible tauler que ens aguardava amb jocs emocionants i preguntes intrigants. A mesura que avançava la tarde vam jugar a les tassetes, a l'arrancacebes amb pesigolles i d'altres jocs molt emocionants. A més a més, vam poder fer esport al pati i divertir-nos.

La tarda d’adolescents també va ser tan esbojarrada com la de petits perquè ens van visitar dues científiques una mica tocades del bolet. Ens van dir que s’apropava un Apocalipsi Zombie i que erem els escollits per salvar-nos. Per poder sobreviure havíem d’inhibir algun dels sentit, així que per esbrinar sense quin sentit podríem viure millor, ens van fer passar una seguit de proves, com endevinar diferents aliments, objectes i olors amb els ulls tapats i intentar comunicar-nos amb algú que duu uns auriculars amb la música a tot volum!

Per últim, joves es va trobar amb un gran paper blanc, cosa que els va sorprendre molt. Per començar, van estar reflexionant que podia ser aquell gran paper. Després de donar-hi moltes voltes, van pensar que podia ser el seu curs. Així doncs, van escriure al centre les dates del curs. Tot seguit, el van dividir en dos parts, les dues grans parts que tindrà el curs. El projecte, amb totes les coses que han pensat que es poden realitzar per a aconseguir-lo, i el que volen fer durant tot el curs a l’esplai. Van sortir moltíssimes idees i després de reflexionar-les, van descartar aquelles que eren molt descabellades. Per acabar l’activitat, van veure que un paper en blanc, sense res, es va convertir en les seves idees, il·lusions i esperances per aquest curs.

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.