Aquest dissabte, la secció de petits vam passar una tarda una mica esbojarrada. Vam començar imitant el que feien els companys, tot copiant la manera de caminar, córrer o saltar.

Quan ja vam estar una mica cansats de recórrer el pati amunt i avall, vam entrar a la sala i vam acordar quines coses podem o no fer a l’esplai. Després, vam poder gaudir d’una bona estona de danses i balls.

La secció de mitjans vam començat un concurs que finalitzarà l'últim dia d'esplai: "L'Arrel de la Sort". És un joc on fem girar una ruleta i a cada casella hi ha una activitat diferent; l'altre dia vam caure a la casella de jocs de pati, i vam jugar a matar, a les gerres i al joc d'en Mikel i ens ho vam passar genial!

Els grans, vam fer el nostre primer aterratge a la bella França. Vam desembarcar a sobre d'un increible tauler que ens aguardava amb jocs emocionants i preguntes intrigants. A mesura que avançava la tarde vam jugar a les tassetes, a l'arrancacebes amb pesigolles i d'altres jocs molt emocionants. A més a més, vam poder fer esport al pati i divertir-nos.

La tarda d’adolescents també va ser tan esbojarrada com la de petits perquè ens van visitar dues científiques una mica tocades del bolet. Ens van dir que s’apropava un Apocalipsi Zombie i que erem els escollits per salvar-nos. Per poder sobreviure havíem d’inhibir algun dels sentit, així que per esbrinar sense quin sentit podríem viure millor, ens van fer passar una seguit de proves, com endevinar diferents aliments, objectes i olors amb els ulls tapats i intentar comunicar-nos amb algú que duu uns auriculars amb la música a tot volum!

Per últim, joves es va trobar amb un gran paper blanc, cosa que els va sorprendre molt. Per començar, van estar reflexionant que podia ser aquell gran paper. Després de donar-hi moltes voltes, van pensar que podia ser el seu curs. Així doncs, van escriure al centre les dates del curs. Tot seguit, el van dividir en dos parts, les dues grans parts que tindrà el curs. El projecte, amb totes les coses que han pensat que es poden realitzar per a aconseguir-lo, i el que volen fer durant tot el curs a l’esplai. Van sortir moltíssimes idees i després de reflexionar-les, van descartar aquelles que eren molt descabellades. Per acabar l’activitat, van veure que un paper en blanc, sense res, es va convertir en les seves idees, il·lusions i esperances per aquest curs.