El passat dissabte 24 d'octubre, a Adolescents vam poder parlar sobre les nostres pors i aprendre a riure d'elles. Vam aprofitar per veure un petit vídeo molt divertit, en anglès, sobre les pors, i fins i tot vam acoseguir imitar els actors!

D'altra banda us comuniquem que per fi tenim una mascota! La Sora, un unicorn, que ens acompanyarà tot aquest curs i que cada setmana s'endurà algú diferent!!

Els Joves vam tenir una tarda molt moguda!! Vam estar fent jocs de cooperació i confiança. Així doncs, vam jugar al mocador amb una sèrie de variants: la primera variant va ser anar a buscar el mocador amb els ulls tapats, el primer que vam fer va ser crear un codi per a poder orientar-nos i així no acabar confonent les indicacions de l'equip contrari. Així, sortien a buscar el mocador, que a la mateixa vegada, canviava de lloc. La següent variant va ser fer relleus, passant per sota les cames, fent una cadena de dessuadores, de sabates... L'últim joc va ser buscar el tresor, però amb els ulls tapats un altre cop. En aquesta ocasió, només un de nosaltres podia mirar i, a l'hora, guiar a la resta de l'equip, sense tocar-lo. Per acabar amb tota l'activitat, va venir una petita reflexió del que havíem sentit després de cadascuna de les situacions plantejades.

Mitjans vam fer activitats per perdre la vergonya entre nosaltres: jocs com ballar, el mirall, imitar animals o imitar al monitor... Van ser d'allò més divertits i vam passar una molt bona tarda!!

Els més Petits de l'Esplai vam conèixer al protagonista del nostre fil conductor: el gos Snoopy!! Ell ens va proposar fer unes samarretes fantàstiques i molt originals! A més a més, vam jugar al pati a l'aranya peluda, al gat i el ratolí, a jocs de pilota... Ah, i no ens n'oblidem! També vam fer algunes danses i vam conegut a una síndria que vol conquerir el món tot venint cada dissabte a l'Esplai!!

Finalment, Grans va aparcar per un dia la seva volta al món i vam fer una tarda de dinàmiques de grup. D'aquesta manera, vam treballar el respecte, com a una de les normes de la nostra secció a partir de jocs com la gamba, alguns curts amb dibuixos... Al final, vam decidir posar una mica de musiqueta i escriure a l'esquena de cadascú allò que li volíem dir o alguna cosa positiva!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.