Un any més tot l’esplai ens vam organitzar per celebrar una gran castanyada. Per començar la tarda, ens van visitar dues castanyeres molt simpàtiques.

El primer que van fer va ser, ensenyar-nos el ball de la castanyera i, després, tots junts, el vam ballar tot fent una rotllana al mig del pati.

Al acabar el ball, les seccions de petits, mitjans i grans, es van preparar per fer panellets, i van tenir una ajuda molt especial, els van ajudar alguns dels nois i noies de la secció de joves. Petits els va fer de colors, mitjans els va fer de cirera i, finalment, grans els van fer recoberts d’ametlla ratllada.

Simultàniament, en un racó del pati, s’anaven coent les castanyes. Les seccions de joves i adolescents, van estar molt enfeinats preparant paperines, tallant castanyes, encenent el foc, estant atents a no cremar res...

Finalment, després de tota la feina feta, vam gaudir d’un deliciós berenar de castanyada, fet gràcies a la col·laboració de tots els nens i nenes de l’esplai!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.