Aquest dissabte, els petits hem rebut una altre carta de l’Snoopy on ens deia que els monitors ens havien preparat una gran tarda de jocs al pati amb els que hem pogut aprendre a cooperar.

Els mitjans hem tornat a provar sort un cop més tirant al joc de la ruleta. Ens ha tocat l'activitat d'esports, i hem pogut gaudir d'una tarda jugant a diversos jocs com el pichy o futbol.

Els grans, en canvi, hem aterrat a Hawai. Hem fet dos grups i participat a diferents programes de televisió com "Ahora Caigo", "Pasapalabra" o "Lo sabe no lo sabe", on hem hagut de preguntar a diferents nens de diferents seccions per poder encertar la pregunta. A més a més, hem sabut respondre molt bé diferents preguntes de Hawai!! Finalment hem escollit jugar a matar i després dos nens de la secció han pogut recollir tots els passaports de la resta de companys! Quin destí ens espera la setmana vinent?

Adolescents hem gaudit d’una pel·lícula molt divertida però també amb rerefons per reflexionar. Hem vist “Promoción Fantasma”, on un professor veu fantasmes des que és petit. Es trobarà amb cincs fantasmes adolescents que estan atrapats a l’institut on van morir.

Per últim, la secció de joves hem començat a posar fil a l'agulla pel projecte de curs. Per començar hem preparat la decoració que es farà servir per a la fira de la Puríssima. També hem començat a organitzar-nos i a fer torns per saber a quines estones els toca estar a cadascun d'ells i elles a la paradeta i hem començat la feina amb molta il·lusió i moltes forces!

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.