Tots els anys per aquestes dates estem de celebració, i dissabte passat no va ser menys ja que havíem de celebrar tots plegats que s’aproximava el dia de Sant Joan Bosco!

Amb aquest motiu, vam convidar a tots els membres de l’Obra Salesiana de Sant i a tots aquells amics, amigues i familiar que volguessin participar en la gran festa de Don Bosco.

D’aquesta manera, tots junts vam organitzar i gaudir d’una tarda increïble coneixent una mica més a Don Bosco però sense deixar de jugar, riure i gaudir amb els amics i companys.

Per una banda, des dels més petits fins a tots els nens i nenes de Primària van gaudir d’una gimcana plena d’activitats interessants on van córrer, van cridar, van haver de confiar en els companys, van pintar i van poder despertar encara més la seva imaginació. Però, sobretot, van passar-s’ho bé tots junts, que era el que tocava! A més, al final de la gimcana van poder unir tot el que havien anat aconseguint al llarg de les diferents proves per reflexionar sobre una bonica frase que Don Bosco ens va regalar: “Mai deixem escapar l’ocasió que se’ns presenta per fer el bé”. I és que tots vam coincidir que fent el bé cap a tothom aconseguim fer feliços als altres i ser feliços nosaltres mateixos!

Per l’altra banda, els més grans van participar en un especial Room Scape pel dia del nostre fundador. Es van dividir en grups per tal de poder escapar de cadascuna de les sales. Van anar tots a una per poder solucionar les pistes que es trobaven i, encara que els va costar avançar en certs moments, tots van aconseguir sortir! Però igual que cada membre del grup va haver de col·laborar per poder arribar a fora de la sala on era, cada grups també va acabar sent imprescindible per a l’última prova. Un cop fora, van haver de compartir allò que cadascun dels grups havia aconseguit amb la resta per crear, entre tots, una gran mapa amb els llocs més importants de la vida de Don Bosco.

I per acabar d’arrodonir una tarda genial, vam acabar-la compartint una gran xocolatada amb tots els companys, monitors, pares i mares. De fet, podem assegurar que vam marxar tots amb un record molt dolç de la festa, i no només per la xocolata!Tots els anys per aquestes dates estem de celebració, i dissabte passat no va ser menys ja que havíem de celebrar tots plegats que s’aproximava el dia de Sant Joan Bosco! Amb aquest motiu, vam convidar a tots els membres de l’Obra Salesiana de Sant i a tots aquells amics, amigues i familiar que volguessin participar en la gran festa de Don Bosco.

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.