Tots els anys per aquestes dates estem de celebració, i dissabte passat no va ser menys ja que havíem de celebrar tots plegats que s’aproximava el dia de Sant Joan Bosco!

Amb aquest motiu, vam convidar a tots els membres de l’Obra Salesiana de Sant i a tots aquells amics, amigues i familiar que volguessin participar en la gran festa de Don Bosco.

D’aquesta manera, tots junts vam organitzar i gaudir d’una tarda increïble coneixent una mica més a Don Bosco però sense deixar de jugar, riure i gaudir amb els amics i companys.

Per una banda, des dels més petits fins a tots els nens i nenes de Primària van gaudir d’una gimcana plena d’activitats interessants on van córrer, van cridar, van haver de confiar en els companys, van pintar i van poder despertar encara més la seva imaginació. Però, sobretot, van passar-s’ho bé tots junts, que era el que tocava! A més, al final de la gimcana van poder unir tot el que havien anat aconseguint al llarg de les diferents proves per reflexionar sobre una bonica frase que Don Bosco ens va regalar: “Mai deixem escapar l’ocasió que se’ns presenta per fer el bé”. I és que tots vam coincidir que fent el bé cap a tothom aconseguim fer feliços als altres i ser feliços nosaltres mateixos!

Per l’altra banda, els més grans van participar en un especial Room Scape pel dia del nostre fundador. Es van dividir en grups per tal de poder escapar de cadascuna de les sales. Van anar tots a una per poder solucionar les pistes que es trobaven i, encara que els va costar avançar en certs moments, tots van aconseguir sortir! Però igual que cada membre del grup va haver de col·laborar per poder arribar a fora de la sala on era, cada grups també va acabar sent imprescindible per a l’última prova. Un cop fora, van haver de compartir allò que cadascun dels grups havia aconseguit amb la resta per crear, entre tots, una gran mapa amb els llocs més importants de la vida de Don Bosco.

I per acabar d’arrodonir una tarda genial, vam acabar-la compartint una gran xocolatada amb tots els companys, monitors, pares i mares. De fet, podem assegurar que vam marxar tots amb un record molt dolç de la festa, i no només per la xocolata!Tots els anys per aquestes dates estem de celebració, i dissabte passat no va ser menys ja que havíem de celebrar tots plegats que s’aproximava el dia de Sant Joan Bosco! Amb aquest motiu, vam convidar a tots els membres de l’Obra Salesiana de Sant i a tots aquells amics, amigues i familiar que volguessin participar en la gran festa de Don Bosco.