L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.

La originalitat dels nens i nenes de l’esplai va quedar patent en una tarda plena de color: des de princeses i prínceps fins a súperherois i súperheroïnes -passant per tot tipus de personatges i éssers originals- van anar arribant al pati amb moltes ganes de passar-s’ho bé.

Els monitors no es van quedar pas enrere, ja que tots ells anaven de diferents emocions (com a la pel·lícula d’Inside Out): ira, tristesa, fàstic, por i alegria. Diuen que tot té un perquè, i només començar la tarda vam descobrir el perquè d’aquelles disfresses. I és que les emocions del Chispy, tal com vam poder veure a les bones tardes abans de començar les activitats, s’havien barallat i havia passat una cosa terrible: durant la discussió, la ira havia esborrat totes les illes on es trobaven els records del Chispy. Va ser llavors quan ens van demanar a tots els nens, que havíem vist el que havia passat, que els ajudéssim a reconstruir-les.

I com no podia ser menys, tots ens vam esforçar de valent durant tota la tarda per poder anar reconstruint les illes dels records de Petits, Mitjans, Grans, Adolescents, Joves, Espai Jove i Monitors.

Cadascú de nosaltres vam anar passant per les diferents activitats que hi havia: l’Stop abraçades, balls, l’Scrabble de les emocions, el conta contes, el mocador, mímica i l’aranya. Cada cop que participàvem en una de les activitats havíem de ficar-nos en el paper d’una de les emocions, i quan superàvem la prova aconseguíem un record de l’emoció que havíem interpretat. D’aquesta manera, entre tots vam anar aconseguint records de totes les emocions i portant-los a les diferents illes per poder-les reconstruir.

Un cop vam acabar, vam tornar al teatre i vam poder veure de nou com les emocions parlaven entre elles, però aquest cop no discutien. Després de la por que havien passat en veure totes les illes destruïdes i de l’esforç de tots per aconseguir nous records pel Chispy, s’havien adonat que cadascuna de les emocions era necessària a la seva manera. 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.