Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu.

I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Durant els jocs i dinàmiques que vam fer va quedar patent com es mantenia el genial ambient amb el que vam marxar de vacances. I també es va notar com tots havíem trobat tant a faltar aquestes hores que casa dissabte dediquem a aprendre, parlar, córrer i no parar de riure.

Des d’un primer moment el retrobament va ser emotiu, amb una acollida plena d’abraçades, divertides i boniques històries d’un estiu que ja ha acabat i molts jocs i carreres per demostrar que seguim estant en forma. A més, com cada any, vam trobar gent nova a l’esplai. I quina millor acollida els podíem fer aprofitant les bones tardes per conèixer-los i explicar-los tot allò que esperàvem d’ells durant aquest nou curs.

Però no creureu que tota la tarda va ser igual de tranquil·la, no? Ni pensar-ho! Perquè aleshores se’ns va presentar un gran misteri: algú havia robat les llistes de les seccions i els monitors que hi estarien, i havíem de trobar-les entre tots. Així, des dels més petits als més grans ens vam endinsar en un munt de proves que formaven un Cluedo gegant. A mida que anàvem superant tot el que se’ns posava per davant, anàvem rebent pistes que ens apropaven cada cop més als culpables.

I oi tant que vam aconseguir desxifrar el misteri! Quan va arribar el moment, i vam anar reunint pistes i deduccions entre els diferents grups d’investigació, no els hi va quedar més remeis que confessar-ho tot. I no només havien robat les llistes, sinó que a més les havien amagat per tot el pati per tal que no les trobéssim.

Així que, de nou, ens vam posar a córrer i a buscar-les per tot el pati. Entre tots va ser molt fàcil i ràpid: on no hi arribava un, hi arribava un altre. Vam aconseguir totes les peces i, finalment, vam poder veure quines eren les seccions definitives, quins serien els nostres companys i els nostres monitors durant tot el que esperem que serà un any fantàstic.

Després de tota la intriga i la tensió i d’haver-nos conegut encara millor que abans, vam poder passar una estona amb la nostra secció. I, finalment, per si encara havíem de dir-nos més coses o per si encara ens quedaven ganes de passar-nos-ho bé, vam compartir un pica-pica entre tots abans de marxar de l’esplai sabent que el següent dissabte ens tornaríem a retrobar.

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.