El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

I és que la tarda va començar com cada dissabte: després d’uns moments d’acollida on tots ens preparàvem sense saber ben bé que ens esperaria la tarda vam poder parar-nos a pensar en tot i amb tots durant les bones tardes. Però aquell dia era una mica diferent: sí que sabíem més o menys el que hauríem de fer. Perquè les tradicions que van bé no tenen perquè canviar, i ja portem molts anys preparant castanyes i panellets en aquest dia tant especial!

Per tant, després d’aquests moments de disbauxa (però també de reflexió) amb tot l’Esplai vam anar amb les nostres respectives seccions amb les idees clares del que havíem de fer. Encara que sí que hi havia una novetat. Com que aquest any som molts els que ens trobem per gaudir de les tardes de dissabte necessitaríem més mans per fer panellets. I així ho vam fer: Adolescents es va afegir a Petits, Mitjans i Grans per fer panellets i aconseguir tenir-los a punt per l’hora de berenar, mentre que Joves va posar-se en marxa per coure les castanyes i preparar les paperines de castanyes amb les que tots volíem acompanyar els panellets.

I així es va fer: entre jocs, riures, xerrades, música i molt més, cada secció va aconseguir tenir-ho tot llest. No us imagineu la bona pinta que tenien les paperines i els panellets (d’ametlla, cirera i coco)! I llavors va arribar l’hora de berenar, on tots junts va gaudir dels resultat de l’esforç i el treball de la tarda mentre podíem xerrar amb companys i amics, nens i monitors, de tot el que volguéssim. 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.