Avui ha estat un dia ben especial; avui, hem iniciat el nou curs d’esplai 2013 – 2014. Ens hem retrobat amb infants i joves que no vèiem des del darrer dia d’esplai i hem conegut de nous!

Plegats, hem celebrat una gran festa d’aniversari; el cinquantenari de l’escola Salesiana de Sant Boi de Llobregat, tot respectant el lema Cinquanta anys educant. Així doncs, de seguida hem iniciat una gimcana que, malgrat inicialment no ho sabíem, ens ha permès d’esbrinar quins seran els/les monitors/es de cadascuna de les seccions de l’esplai. A grans trets, ens hem enfarinat, hem realitzat figures humanes, hem jugat al mocador, hem rebut dolces abraçades, hem pillat en cadena, hem tastat xocolata, ens hem maquillat, hem esquivat obstacles i hem tocat molts colors!

En finalitzar totes les proves, hem fet recompte de les espelmes de cadascun dels grups i ens hem adonat que, a més a més d’haver-ne de diferents colors, n’hi havia algunes d’elles amb nom. De seguida, hem deduït que els colors eren les diferents seccions que integren l’esplai i els noms els monitors de cadascuna d’elles. Així doncs, hem omplert el pastís amb les 50 espelmes que hem sumat entre tots els grups!

En acabar la tarda, hem compartit un petit pica-pica com a berenar.

Esperem que hagueu gaudit moltíssim d’aquest 1r dia d’esplai i us esperem el dia 19 d’octubre amb més sorpreses!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.