Aquesta tarda ens ha visitat la Castanyera i ens ha explicat perquè és tradició celebrar la castanyada.Un cop ens ha explicat quin és el seu dia a dia, ens hem separat per seccions i hem elaborat panellets i castanyes.

 

   

 

A la secció de Petits els ha tocat fer panellets de cirera i s'ho han passat molt i molt bé!

 

  

Els nens i nenes de Mitjans han estat els encarregats de fer els panellets d'atmella i els hi han sortit molt bé! A més, avui han rebut un missatge del Chispy que els hi ha facilitat quins són els ingredients necessaris per a elaborar panellets.

 

 

Els Grans, han fet panellets de coco i una manualitat de Halloween, un fanalet amb cara de carbassa terrorífica. Per acabar, han estat jugant una estona al pati.

 

   

 

Els Adolescents i Joves han preparat les castanyes per als infants i monitors de tot l'esplai!

 

    

 

 
 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.