Ahir, dissabte 8 de novembre, l'Esplai Arrels vam celebrar la castanyada!!! Els nens i nenes de cadascuna de les seccions s'han convertit en cuiners i cuineres per un dia i ho han fet genial!!

Els més Petits de l'esplai, s'han trobat una sorpresa, sí sí una sorpresa!! Voleu saber quina ha estat??? Doncs una carta de l'Adam, el follet que vam ajudar l'últim dia, en la que ens explicava que havia escoltat que avui faríem la castanyada i ens desitjava que ens ho passéssim molt i molt bé fent els panellets. I com no podia ser d'una altra manera, així ha estat, al final de la tarda teníem un munt de panellets de cirera.

Mitjans, per començar, han hagut de buscar els ingredients de la recepta per acabar fent els seus súper panellets de coco, que estaven per llepar-se els dits!! Un cop estaven llestos per posar al forn, han decidit sortir a jugar i a divertir-se al pati.

Pel seu costat, Grans han preparat uns magnífics panellets d'ametlla picada. Però abans de posar-se mans a la massa, han tret el seu decàleg i han fet memòria de totes aquelles coses que havien acordat. Un cop revisat, han estat una bona estona barrejant els ingredients, fent les boletes i cobrint tots els panellets amb moltes i moltes ametlles picades. 

I les castanyes??? No les hem oblidat!! Han estat Joves i Adolescents qui las ha preparat. S'han organitzat molt i molt bé. Un grupet s'ha encarregat de fer les paperines amb papers de diari, uns altres han tallat les castanyes i les han deixat en remull esperant a que tinguéssim la castanyera ben calenta per a poder coure-les. Amb molta paciència les hem anat fent i posant a les paperines.

Ha estat una tarda amb molt d'esforç i treball per part de tothom i gràcies a això, hem pogut gaudir d'una gran castanyada amb un deliciós i espectacular berenar.

TENIM UNS GRANS CUINERS I CUINERES A L'ESPLAI!!

 

 
 
 
 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.