El cap de setmana del 22 i 23 de novembre l’Esplai Arrels va marxar a la casa de colònies de Can Putxet.

El dissabte a les 11h vam agafar els autocars. De sobte, als autocars van pujar uns pirates que ens volien acompanyar a una illa paradisíaca que es deia Can Putxet. Un cop hi vam arribar, vam inspeccionar el terreny abans de dinar.

Quan ja estàvem situats, els pirates van decidir fer-nos unes proves per a convertir-nos en uns bons pirates!

Tota la primària van fer una gimcana amb diferents proves (punteria, circuits,...) per poder aconseguir materials per fer-se una bona disfressa de pirata. Mentrestant, adolescents i joves van decorar una sala com si fos un vaixell.

Després de sopar, els pirates ens van dir que en aquella illa hi havia un tresor amagat i van proposar-nos que els ajudéssim a trobar el mapa del tresor i la clau que l’obriria. Petits i mitjans es van encarregar de trobar claus que poguessin obrir el tresor i la resta de seccions van haver d’aconseguir trossos de tela (que estaven protegits pels pirates) que intercanviarien per trossos del mapa.

 

El diumenge, ens vam adonar que faltava un tros del mapa que indicava on estava el tresor i vam jugar tots junts a la bandera per poder aconseguir-lo.

 

Finalment, gràcies a l’ajuda dels pirates i tota la nostra participació vam poder trobar el tresor!!

 
 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.