El gran dia, el dia del Festival de Nadal! Tot seguint episodis de la vida de Don Bosco, des del seu primer somni fins al dia d'avui, el present, l'esplai, els infants i joves.

Tal i com vam preveure hem  fet tot d'actuacions espectaculars, mereixedores d'Òscar. 

Els petits han estat súpers, i somrient i ballant ens han trasmès la seva il·lusió per créixer i anar endavant. Els mitjans ens han demostrat que volen ser útils per la societat. Després, els grans, han donat testimoni de la presència de Don Bosco en el dia a dia de l'esplai, tot desitjant que no deixi mai de funcionar. Adolescents, cantant, ens han desitjat un Bon Nadal ple de felicitat. I tot somiant ens hem traslladat al món dels joves, seguits per l'entusiasme de les mares, que ens han demostrat amb grans somriures que serem invencibles. Finalment, els monitors amb bogeria, ens han fet aixecar a tots els culs de les cadires per ballar tots junts!

Ah, i no ens n'oblidem! El supersorteig organitzat per joves d'un pernil i d'un formatge. Finalment, hem acabat amb un petit pica-pica en el que hem pogut gaudir d'un ambient distès i de festa, en el que hem pogut compartir un moment en la gran famíllia de l'esplai.

 

 
 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.