Ens complau molt tornar a posar-nos en contacte per tornar a posar en marxa un nou curs d’esplai. Per això, us fem arribar la informació necessària per a realitzar la inscripció, així com el dia en el que s’iniciarà l’Esplai.

 

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint, aquest curs us demanem, en la mesura que es pugui, fer les inscripcions via correu electrònic per tal d'evitar aglomeracions i el traspàs de papers. Les instruccions per poder fer la inscripció són:

 

  1. Tant aviat llegiu aquest correu, respondre’l per guardar la plaça i dir-nos quin dels pares o tutors/es legals signarà.
  2. Us enviem la fitxa d’inscripció omplerta perquè la imprimiu i signeu a casa.
  3. Reenviar la fitxa signada (els tres apartats) i fer l'ingrés al número de compte de l'esplai indicant al concepte el noms i nº de fitxa d'inscripció.

 

Per aquelles famílies que no tinguin la possibilitat de fer la inscripció d'aquesta manera, el dijous 17 de setembre de 17.30-19.30h es realitzaran les inscripcions de manera presencial al despatx de l’esplai, entrant per la porta de Carrer Picasso. Demanem, tot i això, que envieu igualment la informació exposa al punt 1 per tal de reservar la plaça. Si algú no pot imprimir la fitxa d'inscripció perquè no té impressora o qualsevol altre problema; no us angoixeu, ho podem fer a l’esplai el dia que vingueu a fer la inscripció. 

 

Dies d’inscripció:

Online:La data màxima d’inscripció serà dissabte 26 de setembre.

Presencial:Dijous 17 de setembre de 17.30h – 19.30h.

 

Preguem NO deixeu per l’últim dia fer les inscripcions (hi ha places limitades per seccions).

 

Què heu de portar:

  • Una fotocòpia de la cartilla de la seguretat social. (No és necessari, si ja la tenim)
  • Una fotocòpia de la cartilla de vacunacions. (Només si hi ha actualitzacions)
  • El preu de la inscripció: 45€. (30€ per a segons germans). 

 

 L'inici de l’Esplai serà el dia 3 d’octubre a les 16:00h.

 

Us recordem:

 

El primer dia d'Esplai, 3 d’octubre a les 18:00, realitzarem la reunió informativa, on explicarem tots aquells aspectes importants a tenir en compte durant el curs 2020/21. També donarem resposta a totes aquelles preguntes i dubtes que tingueu.

 

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte al correu electrònic de l’Esplai: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.