Aquest any, l'esplai arrels posarà una paradeta a la fira de la puríssima de Sant Boi per vendre delicioses galetes, cupcakes i dolços amb motius nadalencs. 

Llegeix més:Preparem la Puríssima

Els Joves hem començat un petit projecte que ens durà dues o tres setmanes de desenvolupament. Tenim la idea de crear el nostre primer joc gegant

Llegeix més:Jungle Speed I

Després de la festa inicial avui ha estat el primer dia de secció. Amb moltes ganes hem començat fent una miqueta el pallasso. 

Llegeix més:Joves cooperen

Dissabte 8 de febrer, els nois i noies de joves van demostrar les seves grans capacitats per a fer manualitats. Cadascú va elaborar el seu fanal de llum que farien volar el pròxim dia d'esplai.

 

Aquest dissabte 25 de gener els Joves han marxat a fer Làser Tag. En dos equips, es van perdre entre la foscor dels laberints, armats amb escuts i pistoles làser, intentant trobar la base contraria per guanyar punts. Va ser una experiència increïble, on cap va poder parar de riure mentre es planejaven mil estratègies per no ser vistos.

 

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.