EL GRUP DE MITJANS VAN FER UNA SÚPER GIMCANA!!!

Aquest dissabte els policies i detectius els van transmetre un missatge, els van comunicar que per tal de comprovar si estaven preparats per ser uns bons detectius i policies havien de passar unes proves, una super gimcana. Si aconseguien superar totes les proves obtindrien alguna cosa que els ajudaria a saber on es troba en Chispy.

Es van separar en els dos subgrups de Mitjans (Mitjons de la talla XL i Herois de l'Esplai Arrels) per així fer les diferents proves en dos torns. Les proves eren les següents: jocs esportius, mímica, missatge amb l'abecedari, transport urgent, relles i mural del Chispy.

Va estar molt divertit i engrescador perquè a cada prova van obtenir una peça del puzle, que van anar guardant en un sobre per desprès ajuntar-les amb les de l'altre gup i descobrir on és en Chispy.

També van fer un mural per a ell, on van escriure i dibuixar missatges que li volien fer arribar. Finalment, van rebre unes lupes, que els van fer entendre que la recerca d'en Chispy encara continua...

Ah! Voleu saber on és el Chispy? És a HAWAI!!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.