Avui el nostre amic Adam ens ha tornat a escriure, com ja ens va dir a la primera carta es va perdre i no trobava cap dels seus amics. Ara ens ha dit que li ajudem a trobar a la seva amiga fly, desprès de jugar a diferents jocs hem trobat la pista que ens indicava on estava la papallona!!! També hem fet un super caçapapallones.

Llegeix més:Trobem la papallona Fly

Avui ha estat un dia ple de sorpreses. Quan ens hem reunit tots els petits hem trobat un globus que portava lligat un missatge!!

Llegeix més:Ajudem al Follet

Avui, petits ha començat amb el joc del "pistoler" per poder recordar els noms de tots i conèixer-nos millor. Després, han jugat a diversos jocs: pica-paret, futbol xinés, recollir el pati i passar el missatge; per poder entendre les normes de secció. 

Llegeix més:Petits comença a fer esplai

Dissabte 8 de febrer, els nens i nenes de petits van fer manualitats i jocs relacionats amb la pel·lícula de "Cars". Van fer el seu propi volant, van fer curses de cotxes i finalment van trobar al Rayo McQueen.

 

Els nens i nens de Petits es van endinsar en el fantàstic món d'en Doraemon!! 

Primerament vàrem fer les nostres Butxaques Màgiques, on mitjançant diferents jocs trobàvem aquelles coses que ens fan feliços com la Família, els Amics i els Animals. Un cop les trobaven, cadascú dibuixava la seva família, amics i els animals dins de la seva Butxaca Màgica. Finalment vam trobar al Doraemon i el van enganxar al nostre plafó!

 

 

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.