Avui ha estat un dia ple de sorpreses. Quan ens hem reunit tots els petits hem trobat un globus que portava lligat un missatge!!

 De qui seria aquest missatge? Era d’un follet, que anava passejant amb un grup d’amics, els havia perdut i ara no sabia com trobar-los ni com tornar a casa!

Pobret, el follet segur que està molt trist per no saber tornar a casa ni trobar la resta de follets. Així que hem decidit ajudar-lo. I com ho hem fet?

El follet ens ha parlat d'un amic seu, el Chispy que, com és la mascota de l’esplai, li ha parlat moltes vegades de nosaltres. Així doncs, hem pensat que segur que junts podran trobar a la resta dels amics i tornar a casa.

Decidit això, hem fet una sèrie de jocs i per acabar hem fet un dibuix del Chispy. Un cop fet tot això hem decidit enviar-li un missatge al follet explicant-li on pot trobar al Chispy al bosc, i així haver trobat ja a un amic.

Aprofitant el globus màgic amb el que hem rebut el missatge, li hem enganxat el nostre i des del pati de l’esplai, l’hem deixat anar i ha sortit volant fins que l’hem perdut de vista molt... molt i molt lluny!!!

Ja estem neguitosos per saber si la setmana que ve rebrem un altre missatge!!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.