Avui ha estat un dia ple de sorpreses. Quan ens hem reunit tots els petits hem trobat un globus que portava lligat un missatge!!

 De qui seria aquest missatge? Era d’un follet, que anava passejant amb un grup d’amics, els havia perdut i ara no sabia com trobar-los ni com tornar a casa!

Pobret, el follet segur que està molt trist per no saber tornar a casa ni trobar la resta de follets. Així que hem decidit ajudar-lo. I com ho hem fet?

El follet ens ha parlat d'un amic seu, el Chispy que, com és la mascota de l’esplai, li ha parlat moltes vegades de nosaltres. Així doncs, hem pensat que segur que junts podran trobar a la resta dels amics i tornar a casa.

Decidit això, hem fet una sèrie de jocs i per acabar hem fet un dibuix del Chispy. Un cop fet tot això hem decidit enviar-li un missatge al follet explicant-li on pot trobar al Chispy al bosc, i així haver trobat ja a un amic.

Aprofitant el globus màgic amb el que hem rebut el missatge, li hem enganxat el nostre i des del pati de l’esplai, l’hem deixat anar i ha sortit volant fins que l’hem perdut de vista molt... molt i molt lluny!!!

Ja estem neguitosos per saber si la setmana que ve rebrem un altre missatge!!!