Aquest dissabte, els nens i nenes de la secció de grans van rebre una carta on l'equip del programa de ¡Tú sí que vales! els comunicava que havien estat seleccionats per a participar en la gran final del programa.

 

 

Durant la tarda es van dividir en petits grups i van estar preparant unes actuacions de ball estel·lars, que presentarien davant del públic i jurat del programa.

 

  

 

 

A la gran final contàvem amb un jurat excel·lent: la Florencia de Honolulú, un Metge especialitzat en música chispyana i Macarena la morena. El jurat va veure molt difícil escollir només un guanyador, perquè tots 3 grups havien fet unes actuacions molt bones, així que el premi va estar repartit entre tots els grups.

 

 

Els nens i nenes van gaudir tots plegats d'una tarda de riures, música i balls.

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.